Social Icons

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Ενωση Ερμιονίδας : Νέα σελίδα στα διοικητικά με την δημιουργία ομάδας στήριξης.

Μία νέα σελίδα ανοίγει στα διοικητικά της Ένωσης Ερμιονίδας καθώς από την Τετάρτη το
απόγευμα δημιουργήθηκε μία ομάδα στήριξης η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό της διοίκησης της ομάδας και θα βοηθά σε όλους τους τομείς για την λειτουργία της ομάδας . Πρόκειται για ανθρώπους η οποίοι είχαν στελεχώσει τις προηγούμενες διοικήσεις με μεγάλη επιτυχία και η εμπειρία τους είναι πολύτιμη.

Και βέβαια η πόρτα είναι ανοικτή και σε όποιον ακόμα επιθυμεί να βοηθήσει. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Ήδη σήμερα ανακοινώθηκαν τα πρώτα έντεκα ονόματα στα οποία μεταξύ των άλλων υπάρχει το όνομα του Βασίλη Παλυβού ο οποίος επί μία πενταετία περίπου έχει διατελέσει γενικός αρχηγός , ο Βαγγέλης Δημαράκης πού ήταν ο πρώτος πρόεδρος της ομάδας , ο Τζέκος Δημαράκης, ο Αργύρης Φοίβας, ο Παντελής Βλαχογιάννης.

Το Δελτίο Τύπου


Η Α.Ε.Ερμιονίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό ότι δημιουργήθηκε μία ομάδα στήριξης η οποία θα βρίσκεται και θα βοηθά το συμβούλιο της ομάδας  στην προσπάθεια του για την υλοποίησή των στόχων της ομάδας μας πού είναι μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής .
Πρόκειται για ανθρώπους-μέλη της ομάδας  οι οποίοι στο παρελθόν έχουν στελεχώσει την διοίκηση της προηγούμενες χρονιές από την ίδρυση της ομάδας.
Την ομάδα στήριξης αποτελούν οι :
Φοίβας Ανάργυρος , Δημαράκης Φρατζέσκος, Παλυβός Βασίλης, Δημαράκης Βαγγέλης, Μπόλλας Κώστας, Μερτύρης Αργύρης, Βλαχογιάννης Παντελής, Ζαμάνης Γιάννης, Ζωγράφος Στράτος, Υφαντίδης Παντελής και Μέλλος Δημήτριος.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή  μπορούν να έρθουν σε επαφή είτε με τα μέλη του Δ.Σ. είτε με τα μέλη της ομάδας στήριξης.

Εντός των ημερών θα υπάρχουν νέες ανακοινώσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates