Social Icons

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Νίκη κορυφής για τον Ο.Φ.Ηλιοκάστρου .Κέρδισε με 1-0 τον Φοίνικα Ν.Επιδαύρου με σκόρερ τον Δαγρέ.

Την μοναξιά της κορυφής στον δεύτερο όμιλο της Α2 κατηγορίας απολαμβάνει
από το Σάββατο το απόγευμα ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου ύστερα από την μεγαλειώδη νίκη του στο ντέρμπι κορυφής με τον Φοίνικα Επιδαύρου.
Από μία φάση είχαν στο πρώτο ημίχρονο η δύο ομάδες με πρώτη την ομάδα των γηπεδούχων όταν ο Σαράντος μέσα από την περιοχή έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όμως πρόλαβε ο Χατζηφόρος και έδιωξε ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Τσούση όταν σούταρε πάνω από τα δοκάρια .
Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παραβιάσουν τις αντίπαλες εστίες με μακρινά σουτ τα οποία δεν ανησύχησαν τους δύο τερματοφύλακες .
Ο Ο.Φ.Η. πέτυχε το «χρυσό» γκολ  στο 85΄λεπτό όταν ο Κατσάβελας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και εκεί σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους ο Δαγρές και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χατζηφόρου για να γίνει το 1-0 μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού . Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 88΄λεπτό όταν ο Α.Λαλιώτης μπήκε από αριστερά , σούταρε για να αποκρούσει εκπληκτικά ο Σαλογιάννης. Στην πεντάλεπτη καθυστέρηση του αγώνα οι φιλοξενούμενοι αν και με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τσαούση από το 84΄ έφεραν την μπάλα στην περιοχή κερδίζοντας απανωτά κόρνερ τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
Σε πολύ υψηλά επίπεδα η διαιτησία του Χάρη Νενεκούμη σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα.
Ο.Φ. Ηλιοκάστρου : Χ.Σαλογιάννης, Νικεδήμας, Κατσάβελας,Σ. Μπουγιούρας,Δαγρές, Περτζεκάι, Δορμπάρης. Biro,( 20΄λ.τρ. Τζανής), Σαράντος, ( 91’ Μούγιος), Φράγκος, Δ.Μπουγιούρας ( 94’ Σ.Σαλογιάννης).
Φοίνικας Ν. Επιδαύρου : Χατζηφόρος, Δ. Λαλιώτης, Παντελής, Λιμνιάτης, Μπερμπατιώτης, Γκίκας, ( 88΄Μακαρίου),Γεωργιόπουλος, Φεύγας, Α.Λαλιώτης, Τσαούσης, Ξένος ( 75΄Κουτσούκος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates