Social Icons

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Κορωνίδα Κοιλάδας-Τροιζηνιακός 1-1.



Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο αγώνας της Κορωνίδας Κοιλάδας με τον Τροιζηνιακό για
την 10η αγωνιστική.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι  στο μεγαλύτερος μέρος του αγώνα  με τρείς σημαντικές απουσίες στην σύνθεσή τους αφού έλειπαν λόγω τραυματισμών  οι Μέγας , Κουτσαύτης και Μπάζος αλλά και με την κούραση στην πλάτη από τα 120 λεπτά του αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης προσπάθησαν να πάρουν την νίκη όμως ήταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια αλλά βρήκαν απέναντί τους και τον 17χρονο τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων πού έκανε σωτήριες επεμβάσεις.
Ο Τροιζηνιακός με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα του έδειξε πολύ καλό σύνολο  και δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας

Στο 10’ λεπτό γυριστό σουτ του Αποστόλου σε σέντρα του Νάτση η μπάλα άουτ.
Στο 14΄λεπτό  οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Αποστόλου από Μπατζάβαλη και Καλύβα  χωρίς ο διαιτητής Τσιτουρίδης να καταλογίσει τίποτα.
Στο 31΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ όταν ο Σούχλας από δεξιά πλάσαρε τον Αλευρά όμως την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας της Κορωνίδας βρήκε την μπάλα με τον δεξί πόδι και έδιωξε σωτήρια.
Στο 42΄λεπτό ο Τόκι με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από μπαλιά του Καραμάνη άνοιξε το σκορ για τον Τροιζηνιακό 0-1.
Στο 50΄λεπτό σέντρα του Τσίτσι από αριστερά κεφαλιά του Α.Οψιμούλη μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος.
Στο 51΄λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν όταν ο Στεργίου με βαθιά μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου βρήκε δεξιά τον Α. Οψιμούλη πού γύρισε την μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής και εκεί ο Σχοινάς με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αντωνόπουλου για να γίνει το 1-1.
Στο 54΄λεπτό νέο πέναλτι αυτή την φορά για τους φιλοξενούμενους όταν ο Τσίτσι ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Καραμάνης και ο Τσιτουρίδης καταλόγισε την εσχάτη των ποινών . Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Σούχλας όμως το σουτ πού έκανε μπλόκαρε εύκολα στην αριστερή του γωνία ο Αλευράς αποσοβώντας το 1-2.
Στο 78΄λεπτό παράλληλη σέντρα από αριστερά του Τσίτσι στον Ι. Οψιμούλη πού σούταρε , η μπάλα έφτασε στον Α.Οψιμούλη πού έκανε νέο σουτ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αντωνόπουλου.
Στο 80΄λεπτό ο Kala μπήκε από αριστερά και ανατράπηκε από τον Μαρίνη στην περιοχή χωρίς ο διαιτητής να καταλογίσει τίποτα.
Στο 83΄λεπτό σέντρα του Μάλαμα από αριστερά σουτ του Σχοινά μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος.
Στο 86΄λεπτό δυνατό σουτ του Kala μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Αντωνόπουλος.
Στο 90΄λεπτό μετά από ελεύθερο του Αλευρά η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Τροιζηνιακού εκεί ο Σχοινάς πήρε κεφαλιά και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε σωτήρια στην αριστερή του γωνία.
Στο 94΄λεπτό ο Cuni εκτέλεσε φάουλ , ο Ι.Οψιμούλης με κεφαλιά τροφοδότησε του Α.Οψιμούλη πού με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα όμως την τελευταία στιγμή πριν η μπάλα περάσει την γραμμή ο Μπατζάβαλης έδιωξε σωτήρια.
Ο διαιτητής Τσιτουρίδης δεν τα πήγε καλά. Ελέγχεται για τις φάσεις των δύο πέναλτι πού ζήτησαν οι γηπεδούχοι στο 14΄λεπτό σε ανατροπή του Αποστόλου και στο 80΄λεπτό πάλι σε ανατροπή του Kala. Αντίθετα έδωσε σωστά το πέναλτι του Τροιζηνιακού το οποίο ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια φάση με την ανατροπή του 14΄λεπτού.

Κορωνίδα Κοιλάδας ( Κώστας Κλάδης) : Αλευράς, Κουκλάς, Α.Οψιμούλης, Kala, Στεργίου, ( 79΄Cuni), Ι.Οψιμούλης, Γιαννακόπουλος, Τσίτσι, Σχοινάς, Νάτσης,( 72΄Αλεξανδρής),  Αποστόλου ( 72΄ Μάλαμας).

Τροιζηνιακός ( Δημ.Καραμάνης) : Αντωνόπουλος, Μπατζάβαλης, Μαρίνης, Καλύβας, Δ.Σαμπάνης, Τόκι, Σούχλας, Σταματέλος, Καραμάνης,( 70΄Mohamed),  Κατσέλη, Δ.Σαμπάνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates