Social Icons

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Αήττητος Σπάτων-Ερμιονίδα αποκλειστικά από το Sportal TV



ΠΗΓΗ : https://sportaltv.gr
Μεγάλο ντέρμπι κορυφής στον 7ο όμιλο με τον Αήττητος Σπάτων (1ος, 16β.), να υποδέχεται την δεύτερη Ερμιονίδα (11 β.).

Την αναμέτρηση θα παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από την ιντερνετική πλατφόρμα του Sportal TV την Κυριακή 12/11 και ώρα 15:00. Το ματς διεξάγεται στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής στο Δημοτικό γήπεδο των Σπάτων.
Ο Αήττητος είναι ασταμάτητος και μετά από έξι αγωνιστικές μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία και πλέον έχει. . . στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή του ομίλου μετά και την τελευταία νίκη στην Μυτιλήνη όπου και επικράτησε με 2-0 του Αιολικού. Τώρα υποδέχεται την Ερμιονίδα, όπου και στόχος είναι να συνεχίσει να παραμένει στην πρώτη θέση και παράλληλα να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του.
Από την άλλη, η Ερμιονίδα πέρασε και αυτή με τη σειρά της νικηφόρα επικρατώντας του Ταμυναϊκού με 3-0 (εκτός) και δείχνει έτοιμη να βάλει δύσκολα στους πράσινους.

Θα μειώσει τη διαφορά από την κορυφή Η Ερμιονίδα; Ή ο Αήττητος Σπάτων θα αποδείξει ότι είναι αυτός το μεγάλο φαβορί για την άνοδο;

Μείνετε συντονισμένοι φίλες και φίλοι στο Sportal TV για το πιο σημαντικό παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του 7ου  ομίλου της Γ' Εθνικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates