Social Icons

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Κορωνίδα Κοιλάδας : Απάντηση στον Νίκο Μητροσύλη για τις δηλώσεις του.

Καυστική ανακοίνωση για τον προπονητή του Ποσειδώνα Διδύμων
Νίκου Μητροσύλη για τις δηλώσεις πού έκανε αμέσως μετά τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ του Ποσειδώνα Διδύμων και της Κορωνίδας Κοιλάδας δημοσίευσε αργά το απόγευμα της Δευτέρα στην σελίδα της ομάδας στο facebook η διοίκηση της Κορωνίδας Κοιλάδας .

Η Ανακοινωση



"Ακούσαμε τις δηλώσεις του προπονητή του Ποσειδώνα Διδύμων Νίκου Μητροσύλη αμέσως  μετά το μεταξύ μας παιγνίδι πού έγινε την Κυριακή και πραγματικά εκπλαγήκαμε. Καταλαβαίνουμε πώς η κρίση του και το μυαλό του ήταν θολωμένα λόγω του αποτελέσματος αλλά και των αντιπαραθέσεων και των αψιμαχιών πού είχε με τους ποδοσφαιριστές του καθ΄ όλη  την διάρκεια του αγώνα . Για να φρεσκάρουμε την μνήμη του αλλά και προς αποκατάσταση της αλήθειας θα του προτείναμε να ανατρέξει στο βίντεο του αγώνα όπως αυτό είναι καταγεγραμμένο και κυκλοφορεί σε τοπικό site. Θα διαπιστώσει λοιπόν πως η μία ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και αυτή ήταν η Κορωνίδα και η άλλη το κύριο στοιχείο πού είχε να αντιπαραθέσει ( από κάποιο σημείο και μετά) ήταν το σκληρό παιγνίδι και γι αυτό άλλωστε τρείς ποδοσφαιριστές μας αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από τον αγωνιστικό χώρο.
Κατανοούμε πώς ψάχνεται τρόπους να δικαιολογήσετε την ήττα της ομάδας σας όμως δεν είναι ντροπή κύριε Μητροσύλη να παραδεχτείτε  πως χάσατε δίκαια από μία ανώτερη ομάδα."

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates