Social Icons

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Η λύση για την ΑΕΚ Άργους στο ποδόσφαιρο δόθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων


Τον Αύγουστο του 2017 επαναλειτούργησε το ιστορικό σωματείο της ΑΕΚ Άργους
. Η αισιοδοξία και η ικανοποίηση για την συμμετοχή μας στο Αργολικό ποδόσφαιρο ήταν μεγάλη καθώς όλο το καλοκαίρι κληθήκαμε να προσπεράσουμε σκοπέλους γραφειοκρατίας και λοιπών θεμάτων.
  Δυστυχώς σήμερα ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα ακόμα πρόβλημα που λέγεται "παραχώρηση γηπέδου". 
Για την επίλυση αυτού του θέματος, υπεύθυνο είναι το τμήμα μέριμνας και αθλητισμού του Δήμου.Το τμήμα μέριμνας και αθλητισμού μας παρέχει για την διεξαγωγή των αγώνων της ομάδας μας χωμάτινα γήπεδα επιεικώς απαράδεκτα, χωρίς βασικές υποδομές( αποδυτήρια, ντουζιέρες) καθώς άσχετα από τις έδρες που έχουμε αιτηθεί. 
  Ουσιαστικά δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο που οραματιστήκαμε.
  Ως αποτέλεσμα όλων αυτών αναγκαστήκαμε να στραφούμε στο γειτονικό Δήμο του Ναυπλίου ο οποίος αφουγκραζόμενος τα αιτήματα μας ανταποκρίθηκε άψογα παραχωρώντας μας κατάλληλα γήπεδα (Αγία Τριάδα,Νέα Τίρυνθα, Παναρίτη).
  Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Κωστουρο,την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ κ. Αναστασίου Νάντια καθώς και τους Προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων για την αντιμετώπιση και επίλυση του θέματος.
  Μας λυπεί το γεγονός ότι ο Δήμος στον οποίο ζούμε, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ και δραστηριοποιούμαστε μας αντιμετώπισε με αυτόν το τρόπο. 
  Σας δηλώνουμε οτι το Δ.Σ και οι παίκτες της ΑΕΚ Άργους αγαπάμε τον υγιή αθλητισμό και είμαστε υπέρμαχοι του εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου και παρότι ξεκινάμε από το μηδέν ήρθαμε για να μείνουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates