Social Icons

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Πήρε το ντέρμπι η Κορωνίδα Κοιλάδας , κέρδισε 2-0 τον Ποσειδώνα στα Δίδυμα.

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από το απόγευμα της Κυριακής
ύστερα από την πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη πού έκανε απέναντι στην ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων με σκορ 0-2 έστω και εάν έχει ένα αγώνα περισσότερο από την Ένωση Λέρνας.
Στο 12΄λεπτό σέντρα του Αποστόλου από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Α.Οψιμούλη στο δεύτερο δοκάρι πού σούταρε πάνω στην κίνηση με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 13΄λεπτό διαγώνια μπαλιά του Γιαννακόπουλου στον Α.Οψιμούλη πού σούταρε πάνω στον Χρήστου.
Στο 16΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να ανοίξει το σκορ όταν ο Tresa με καταπληκτική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Κορωνίδας έβγαλε τον Μπροδήμα τετ α τετ με τον Αλευρά το πλασέ πού έκανε η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 42΄λεπτό δυνατό σουτ του Α.Οψιμούλη έξω από την περιοχή έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Χρήστου.
Στο 49΄λεπτό ο Χρήστου έδιωξε δύσκολα στο παραθυράκι του απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέγα.
Στο 52΄λεπτό ο Κέλλης πλάσαρε από πλάγια και αριστερά όμως ο Αλευράς απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 57΄ μετά από συνδυασμό Σχοινά και Νάτση έγινε κάτοχος ο Α.Οψιμούλης πού σούταρε από ευνοϊκή θέση δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χρήστου.
Στο 59΄λεπτό ο Σχοινάς μπήκε από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή έκοψε στον Α.Οψιμούλη ο οποίος πλάσαρε  για  να ανοίξει  το σκορ για την Κορωνίδα.
Στο 66΄λεπτό ο Μέγας με ψηλοκρεμαστή μπαλιά έβγαλε τον Αποστόλου απέναντι από τον Χρήστου πού πλάσαρε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Ποσειδώνα .
Στο 69’ λεπτό συνδυασμός Σχοινά με Νάτση ο οποίος είδε τον Αποστόλου στο σημείο του πέναλτι του πέρασε την μπάλα και με πλασέ έκανε το 0-2.
Στο 76΄λεπ΄το δυνατό σουτ του Κέλλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα άουτ.
Στο 86΄λεπτό δυνατό σουτ του Δαγρέ άουτ.
Στο 91΄λεπτό βαθιά μπαλιά του Κουτσούκου στην καρδιά της άμυνας της Κοιλάδας ο Κέλλης πήρε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αλευρά.
Άριστη η διαιτησία του Βαγγέλη Μανούχου .

Ποσειδώνας Διδύμων ( Ν.Μητροσύλης) : Χρήστου, Μπροδήμας, ( 81΄Δαγρές), Μπάρδης,( 81΄Οικονομόπουλος),  Κοτσοβός,  Μούγιος,( 90΄Hida),  Κουτσούκος, Κέλλης, Κοροντίνης,  Μέλσι,( 70΄Σ.Κονδύλης),  Αντωνόπουλος, Tresa.

Κορωνίδα Κοιλάδας ( Κ.Κλάδης) : Αλευράς, Κούκλας, Ι.Οψιμούλης, Kala, Κουτσαύτης, Μέγας, Γιαννακόπουλος, A.Οψιμούλης, ( 86΄Αλεξανδρής),   Σχοινάς, Νάτσης,( 80΄Μπάζος),  Αποστόλου ( 81΄Μάλαμας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates