Social Icons

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Αήττητος -Ερμιονίδα 2-0

Συνέχεια στο σερί των επιτυχιών και των καλών αποτελεσμάτων για τον Αήττητο κόντρα σε μία δυνατή ομάδα, όπως η Ερμιονίδα.

Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι παρότι όλη την εβδομάδα υπήρξαν καταιγίδες και βροχές, ακόμα και πριν αρχίσει ο αγώνας, αλλά το γήπεδο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Μετά το 30′ ο Αήττητος ανέπτυξε ταχύτητα, πίεζε σε όλο το γήπεδο χωρίς να δίνει χώρους. Αυτή η πίεση έφερε και το πρώτο γκολ με τον Κωστόπουλο που βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή και μετά από πάσα του Δουκάκη, στόπαρε, σήκωσε τα μάτια και σημάδεψε από πλάγια θέση το αριστερό Γ της εστίας του Στεφανίδη και με έναν κεραυνό την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας στο 38′ το 1-0.

Στο 49′ έγινε το 2-0 όταν από καλή συνεργασία των παικτών των γηπεδούχων, ο Σκαφιδας πέρασε με κεφαλιά την μπάλα λίγο έξω από την μικρή περιοχή εκεί που ο Τσιλιγκίρης δε χαρίστηκε και με πλασέ έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα της Ερμιονίδας.

Διαιτητής: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου). Βοηθοί: Φαρμάκης, Οικονόμου(Δυτικής Αττικής).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (προπονητής Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας (83’ Ηρακλής), Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Σκαφίδας (72’ Ρουσάκης), Δουκάκης, Τζάκσον, Κρητικός (88’ Γκούμας), Τσιλιγκίρης, Νικήτσιώτης (72’ Φαρινόλα).


AE ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (προπονητής Στάικος): Στεφανίδης, Κασαπίδης, Αδαμόπουλος (79’ Βασιλερης), Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσες, Τρέσα (71’ Μαζιώτης), Παλαιοπάνος, Μακρίδης, Αγγελόπουλος, Σαλταπίδας (55’ Τριμπιόνας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates