Social Icons

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου-Λευκάκια 1-0.

Για μια ακόμα αγωνιστική ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΟΦΗ ήταν
ο 16χρονος Δημήτρης Μπουγιούρας ( φωτό)ο οποίος με ένα γκολ στο 38΄ λεπτό οδήγησε τους «μελανόλευκους» στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη που τον οδήγησε στο ρετιρέ της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου της Α2 κατηγορίας Αργολίδας.
Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ με τον Δαγρέ να γίνεται ο «μηριαίος» ποδοσφαιριστής αφού είδε δύο προσπάθειές του από ισάριθμες κεφαλιές η μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι των φιλοξενουμένων.
Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν μία ομάδα μοντέλο με ποδοσφαιριστές πού ο πιο μεγάλος ήταν 23 χρονών και ο πιο μικρός στα δεκατέσσερα. Είναι μία ομάδα πού πραγματικά χαίρεσαι να την βλέπεις και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή της Κώστα Δωρή οποίος ετοιμάζει το νέο αίμα του αργολικού ποδοσφαίρου.

Στο 35΄λεπτό σουτ του Σαράντου μπλόκαρε το τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Δύο λεπτά αργότερα ωραίος συνδυασμός Κατσάβελα -Biro με τον τελευταίο να σουτάρει αλλά ο Νταντής μπλόκαρε την μπάλα . Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Biro με κάθετη μπαλιά στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων έβγαλε τον Μπουγιούρα απέναντι από τον Νταντή που πλάσαρε και άνοιξε σκορ . Ήταν το τέταρτο συνεχόμενο γκολ του 16χρονου επιθετικού των γηπεδούχων σε πέντε αγώνες. Στο 44΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Ο.Φ.Η. να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν ο Δορμπάρης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά ο Ηλίας Δαγρές με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Νταντή. Στο 65΄λεπτό ο Δαγρές  σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Biro. Στο 70΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπανδριανού μπλόκαρε δύσκολα ο Νταντής. Ένα λεπτό αργότερα ο Δωρής μπήκε στην περιοχή σούταρε αλλά o Σαλογιάννης δεν ανησύχησε. Στο 79΄ λεπτό σουτ του Μπόμπου για τους φιλοξενούμενους η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Χ.Σαλογιάννης, Νικεδήμας, Παπανδριανού, Τζανής, Δαγρές, Περτζεγκάι,Σαράντος, Biro,  Μπουγιούρας, ( 79΄        Μπουγιούρας 90΄Σ.Σαλογιάννης), Δορμπάρης, Κατσάβελας.

Λευκάκια : Νταντής, Κ.Τσίρος ( 59΄Διαδασκάλου), Καλλιάνος, ( 74΄Τριανταφύλλου), Kasneci, Σκάντζος, Buzdra, Μπόμπος,( 59΄Malluta),  Ν.Τσίρος, ( 81; Kvst;opoylow), Καββέζος, Δωρής, Καζολιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates