Social Icons

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Ενωση Ερμιονίδας : Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει Ερμή Κιβερίου.

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Ερμιόνης
ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία της Ένωσης Ερμιονίδας ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή Κιβερίου.
Απών για μία ακόμα αγωνιστική θα είναι ο Θανάσης Σαλταπίδας ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του . Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σαλταπίδας χτύπησε στον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας στην Μυτιλήνη ύστερα από κτύπημα πού δέχτηκε από αντίπαλο του. Μάλιστα όπως ενημερωθήκαμε μέσα στην ατυχία του ήταν τυχερός γιατί εάν είχε δεχτεί το χτύπημα ελάχιστα πιο κάτω τότε η ζημιά θα ήταν μεγαλύτερη. 
Στον αγωνιστικό τομέα άλλο πρόβλημα ο Θανάσης Στάικος δεν αντιμετωπίζει και όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας βλέπουν τον αγώνα σαν τελικό. Δεν επαναπαύονται στο πρόσφατο φιλικό πού έγινε στο Ηλιόκαστρο όταν η Ερμιονίδα κέρδισε με 6-0. Ο αγώνας αυτός θα είναι τελείως διαφορετικός και η ομάδα του Κιβερίου το απέδειξε με τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών έχοντας μία ισοπαλία εκτός με τον Πανθυρεατικό και κέρδισε 4-1 στην έδρα του τον Ταμυναικό.

Η αποστολή των κυανοκίτρινων απαρτίζεται από τους : 
Στεφανίδης, Χρήστου, Μπόλλας, Κασαπίδης,Τζιέρης, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Αδαμόπουλος, Βασιλέρης, Κιοσσές, Παλαιοπάνος,Αγγελόπουλος, Τριμπόνιας, Σχοινάς, Καραμήτος , Μερτύρης, Τριανταφύλλου, Tresa, Μαζιώτης, και Μεζίνι.
Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Σαλταπίδας  και Λαζάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates