Social Icons

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Α.Ο.ΥΔΡΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 0-4.

Φωτό Νεκτάριος Καλαφάτης.

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας πού έγινε
στο ανακαινισμένο γήπεδο της Υδρας μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Ατρόμητου Κρανιδίου ,οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με σκορ 4-0. 
Σκόρερς της ομάδας του Κρανιδίου ήταν ο Χαλούβας
με δύο γκολ καθώς και ο Δημήτρης Κούσης με επίσης δύο γκολ ο οποίος αγωνίστηκε για μισή ώρα.

Αμέσως μετά τον αγώνα ο προπονητής της ομάδας της Υδρας Νεκτάριος Καλαφάτης με γραπτή δήλωση στην προσωπική του σελίδα στο facebook ευχαρίστησε την ομάδα του Κρανιδίου για την συμμετοχή της στον φιλικό αγώνα αλλά και όσους βοήθησαν για να γίνει η διεξαγωγή αυτού του αγώνα.

Νεκτάριος Καλαφάτης : 
"Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να εκφράσω δημόσια ευχαριστίες καταρχήν στον Stelios Bakratsas για την πολύτιμη βοήθεια του στην πραγματοποιήση του σημερινού φιλικού! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην νέα ομάδα τον Ατρόμητο Κρανιδίου που δέχτηκαν με χαρά να κάνουν αυτό το ταξίδι και να αγωνιστούν στην έδρα μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το κόσμο που παρευρέθηκε στο Γήπεδο ώστε να χειροκροτήσει τις προσπάθειες μας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια Ζωγκού και ειδικότερα τα αδέρφια Zogkos Lefteris και Xrhstos Zogos για την προσφορά τους στην μεταφορά της ομάδας του Κρανιδίου αλλά και τους φιλάθλους τους από και προς Μετόχι. Μπορεί η ομάδα μας να μην έδειξε το πρόσωπο που θα περίμεναν πολλοί όμως ας αναλογιστούμε ότι τα περισσότερα παιδιά είτε εργάζονται είτε λείπουν εκτός Ύδρας στις σχολές τους και έτσι είναι λογική αυτή η ανετοιμότητα! Στο μέλλον είμαι βέβαιος πως όλοι μας θα παρουσιαστούμε καλύτεροι! Καλή Ποδοσφαιρική Σεζόν με ΥΓΕΙΑ πάνω απ ολα!:: " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates