Social Icons

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Α.Ο.Ερμιονίδας : Ξεκινάνε την Δευτέρα οι ακαδημίες.





Ξεκίνημα αύριο και για τις ακαδημίες μπάσκετ του
Αθλητικού Ομίλου Ερμιονίδας με την έναρξη της καινούριας σχολικής χρονιάς. Ο Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας με την ευκαιρία αυτή και με γνώμονα την σωστή διαπαιδαγώγηση και εκμάθηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης και με σεβασμό απέναντι στις αθλήτριες ,τους αθλητές και του γονείς τους παρουσιάζει τους προπονητές της καινούριας χρονιάς. Υποδεχόμαστε τον κ.Βαγγέλη Πεταλά στην οικογένεια του Ομίλου ο οποίος μαζί με τον συνεργάτη του κ.Γιάννη Σκορδή θα αναλάβουν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου καθώς επίσης και την βιτρίνα του Ομίλου την αντρική ομάδα. Ο κ. Πεταλάς αναλαμβάνει την αντρική ομάδα του συλλόγου καθώς επίσης και αγωνιστικά τμήματα των αγοριών (Έφηβους,Παίδες κ.λπ.) και ο κ.Σκορδής θα είναι ο συνεργάτης του στην αντρική ομάδα και θ αναλάβει τα αγωνιστικά τμήματα των κοριτσιών (Νεάνιδες,Κορασίδες κ.λπ.) καθώς επίσης και τις ακαδημίες κοριτσιών και αγοριών του συλλόγου.
Ευχόμαστε και στους δύο καλή επιτυχία. Επίσης θέλουμε να ευχηθούμε καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες και καλή δύναμη στους δασκάλους/καθηγητές και τους γονείς.
Καλή σχολική χρονιά.


Ο coach Βαγγέλης Πεταλάς είναι καθηγητής φυσικής αγωγής απόφοιτος Τ.ε.φ.α.α. με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση .Έχει διατελέσει καθηγητής καλαθοσφαίρισης στα Τ.ε.φ.α.α. είναι μέλος του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών και προπονητής αρκετών ομάδων γυναικείων και αντρικών του Ελληνικού πρωταθλήματος.Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,Α.Ο.ΠΑΚΡΑΤΙΟΥ,ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ,ΦΑΡΟΣ,Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ,Α.Ε.Κ.Τ.,Ε.Α.ΝΙΚΑΙΑΣ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ,ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΙΘΕΑΣ.ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ είναι μερικές από αυτές. Επίσης έχει διατελέσει με μεγάλη επιτυχία και αθλητής καλαθοσφαίρισης στον Ολυμπιακό Πειραιώς, στον Α.Ο.Φ.Πορφύρα, στον Εθνικό Πειραιά (πρώτος σκόρερ επί σειρά ετών στα δύο σωματεία)και σε άλλα σωματεία στην Αττική γενικότερα.
Επίσης έχει διατελέσει καθηγητής φυσικής αγωγής στα λύκεια του Πειραιά.

Ο coach Γιάννης Σκορδής είναι καθηγητής φυσικής αγωγής απόφοιτος Τεφαα με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο managment αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων. Έχει διατελέσει αθλητής του Α.Ο.Παγκρατίου και του Α.Ο.Ερμιονίδας καθώς επίσης και καθηγητής στα αθλητικά γυμνάσια και δημοτικά σχολεία της Ερμιονίδας .Είναι μέλος του συλλόγου Ελλήνων προπονητών και έχει συμμετάσχει όπως και ο κ Πεταλάς σε πλήθος σεμιναρίων καλαθοσφαίρισης. Φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια στον Όμιλο και έχει εργαστεί και αυτός σε πολλές ομάδες της Αττικής. Αστέρας Εξαρχείων και Α.Ο.Πεύκης σαν βοηθός προπονητή και στις ακαδημίες τους καθώς επίσης στα τμήματα υποδομής του Κ.Ο.Χολαργού,Κ.Αγιας Παρασκευής και Α.Ο.Κρανιδίου καθώς επίσης σε πολλά καλοκαιρινά camp καλαθοσφαίρισης. Έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στην Εθνική ομάδα νεανίδων με την οποία έχει κατακτήσει τη 2η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και την 7η στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα.
Είναι εν ενεργεία υπεύθυνος περιφερειακός προπονητής Ε.Σ.Κ.Α.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates