Social Icons

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή Κρασιού στο Ηλιόκαστρο Ερμιονίδας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (09/09) η
γιορτή κρασιού στο Ηλιόκαστρο Ερμιονίδας. Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο πολιτιστικός σύλλογος Ηλιοκάστρου «ΕΙΛΕΟΙ» μαζί με την τοπική κοινότητα Ηλιοκάστρου και την ποδοσφαιρική ομάδα «Ο.Φ.Η.» μια γιορτή έχει γίνει πλέον θεσμός.
Χορό, κέφι, γλέντι και φυσικά άφθονο κρασί είχε η γιορτή κρασιού με την φωνή της Στέλλας Κονιτοπούλου με τα νησιώτικα τραγούδια πού ερμήνευσε να απογειώνουν τους παραβρισκόμενους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Επίσης τραγούδησε η Ιωάννα Σκανδάλη συνοδευόμενη στο μπουζούκι από τον αδερφό της Θανάση.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, οι περιφερειακοί  σύμβουλοι Τάσος Τζανής και Γιάννης Σαρρής  , ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής ,ο Γιάννης Γεωργόπουλος, ο Τάσος Λάμπρου ,ο Τάσος Τόκας , η Κέλλυ Μήτσου ο Χρήστος Μπαλαμπάνης , ο ανεξάρτητος πλέον σύμβουλος Γιάννης Δημαράκης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αργύρης Στάθης .
Εντυπωσιακή η χορευτική ομάδα του Ηλιοκάστρου η οποία χόρεψε τον Ικαριώτικο χορό υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου Κωστή Σκούρτη.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ….
ΒΙΝΤΕΟ
Σε λίγο.........
 ΦΩΤΟ





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates