Social Icons

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Φιλική νίκη του Ποσειδώνα Διδύμων απέναντι στον Ατρόμητο Κρανιδίου με 2-0.

Σε φιλικό προετοιμασίας πού έγινε στο γήπεδο των  Διδύμων  η
τοπική ομάδα επικράτησε της νεοσύστατης ομάδας του Ατρόμητου Κρανιδίου με σκορ 2-0.
Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν δύο κατηγορίες όμως οι πιτσιρικάδες του Ατρόμητου έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και έδειξαν ότι τον μέλλον τους ανήκει .Μάλιστα η ομάδα του Δημήτρη Κούση αγωνίστηκε χωρίς 6 βασικούς αφού οι περισσότεροι από αυτούς απουσίαζαν λόγω δουλειάς. 
Από την πλευρά του Ποσειδώνα στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν και 4-5 νέοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. 
Το σκορ άνοιξε ο Κοτσοβός στο 29΄λεπτό με ωραίο σούτ μέσα από την περιοχή και αφού η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Στάπα κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
Στο 55΄λεπτό σέντρα του Μέλσι από δεξιά σουτ του Κέλλη η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Στάπα . Δέκα λεπτά αργότερα σέντρα του Κοτσοβού από δεξιά σουτ του Κονδύλη  πάνω στην κίνηση τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και ο Κέλλης με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κάλα κάνοντας το τελικό 2-0.

Ποσειδώνας Διδύμων : Σερέτης,  Αποστόλου,Γκιονάι, Χ.Μπινιάρης, Σεργιανάι, Κουτσούκος, Hida, Β.Προσύλης, Α.Δαγρές, Κοτσοβός, Δημήτρης 
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστικαν : Ι.Αποστόλου (Τ), Μούγιος, Μπάρδης, Κέλλης, Μέλσι, Α.Κονδύλης. 
Ατρόμητος Κρανιδίου : Στάπας, Παπασταύρου, Αντι, Σκαλτσάς, Παύλου, Σέιντο, Κλάιντι, Ταραγκίνης, Γκιονάι Ταουλάντ,Μπίμπας, Χαλούβας.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστικαν :Ελένης, Χότζα, Μπαλαμπάνης, Βλάχος, Κάλα (Τ), Γιαννακόπουλος, Καλαμαράς, Νάτσης και Βλαχόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates