Social Icons

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Την Παρασκευή ξεκινάει του τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Young Talents Summer» στα γήπεδα της Ερμιονίδας.

Ξεκινάει την Παρασκευή 16 Ιουνίου υπό την αιγίδα της
Ε.Π.Σ.Αργολίδας και με την συνεργασία του Δήμου Ερμιονίδας  το τουρνουά ποδοσφαίρου «Young Talents Summer» το οποίο θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 19 Ιουνίου όπου και θα γίνουν οι τελικοί.
O αγώνας πού θα ανοίξει το τουρνουά θα γίνει την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Κρανιδίου μεταξύ των ομάδων Ενωσης Ερμιονίδας-Ατρόμητου Πειραιά για τον 2ο ομίλου του προπαιδικού.

Στο τουρνουά έχουν δηλώσει 11 ομάδες οι οποίες είναι :

Ένωση Ερμιονίδας, Ατρόμητος Κρανιδίου, Κορωνίδα Κοιλάδας, Πορτοχελιακός, Τροιζηνιακός, Ατρόμητος Πειραιά, Ιωνικός Νικαίας, Νίκη Ρέντη, Άρης Βούλας, Μικρασιατικός και Αίολος Αλιβερίου..

Τα γήπεδα που έχουν επιλεγεί να γίνουν οι αγώνες είναι : Κρανιδίου, Ερμιόνης, Πορτοχελίου, Κοιλάδας , Περιφερειακό Κρανιδίου (ΠΑΟΚ) ΚΑΙ ΤΟ 6 Χ 6 του El Classico.

Οι κατηγορίες των αγώνων είναι :Εφηβικό, Παιδικό , Προπαιδικό, Junior και projunior.

Οι αγώνες του Εφηβικού θα διεξαχθούν στα γήπεδα Πορτοχελίου , Κοιλάδας, Ερμιόνης και Κρανιδίου και θα γίνουν σε δύο ομίλους.
Τον πρώτο όμιλο απαρτίζουν οι : Ένωση Ερμιονίδας, Ατρόμητος Κρανιδίου και Άρης Βούλας.
Τον δεύτερο όμιλο απαρτίζουν οι : Αίολος Αλιβερίου, Πορτοχελιακός, Νίκη Ρέντη και Τροιζηνιακός.

Οι αγώνες του παιδικού θα γίνουν στα ίδια γήπεδα με το εφηβικό και οι ομάδες που θα αγωνιστούν είναι : Ιωνικός Νίκαιας, Αίολος Αλιβερίου, Ατρόμητος Κρανιδίου, Ατρόμητος Πειραιά και Άρης Βούλας.

Οι αγώνες του προπαιδικού θα γίνουν στα γήπεδα της Κοιλάδας , Κρανιδίου, Ερμιόνης και του Πορτοχελιακού και θα διεξαχθούν  σε δύο ομίλους .

Τον πρώτο όμιλο απαρτίζουν οι ομάδες : Ιωνικός, Πορτοχελιακός, Αίολος Αλιβερίου και Αρης Βούλας 2 και οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα Πορτοχελίου και Κοιλάδας.

Τον δεύτερο όμιλο απαρτίζουν οι ομάδες : Ενωση Ερμιονίδας, Ατρόμητος Πειραιά, Άρης Βούλας 1 και Μικρασιατικός και οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα Κρανιδίου και Ερμιόνης.

Οι αγώνες του junior θα γίνουν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στο Κρανίδι και θα διεξαχθούν  σε δύο ομίλους .

Τον πρώτο όμιλο απαρτίζουν οι ομάδες : Ένωση Ερμιονίδας, Κορωνίδα Κοιλάδας, Ατρόμητος Πειραιά και Μικρασιατικός.

Τον δεύτερο όμιλο απαρτίζουν οι ομάδες : Ατρόμητος Κρανιδίου, Αρης Βούλας, Ιωνικός Νικαίας και Αίολος Αλιβερίου.

Τέλος οι αγώνες των projunior θα γίνουν στο γήπεδο 6 Χ6 στις εγκαταστάσεις του El Classico πού βρίσκονται στο Κρανίδι ( πίσω από το Γυμνάσιο)  και οι ομάδες που συμμετέχουν είναι : Ένωση Ερμιονίδας  1 ,Ένωση Ερμιονίδας  2 , Μικρασιατικός 1 , Μικρασιατικός 2 ,Κορωνίδα Κοιλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates