Social Icons

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Ενωση Ερμιονίδας : ΄Δοκιμάστηκαν καί άρεσαν Ν.Μερτύρης και Ε.Περγκεγκάι στον Ατρόμητο Αθηνών.


Νίκος Μερτύρης και Ελιάνο Περγκεγκάι με το Αστέρι του Ατρομήτου.
Τις πύλες του προπονητηρίου των ακαδημιών
του Ατρόμητου Περιστερίου πέρασαν  την Τρίτη (22/06) οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας της Ένωσης Ερμιονίδας Νίκος Μερτύρης και Ελιάνο Περγκεγκάι . Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας Ερμιονίδας  προπονήθηκαν με την αντίστοιχη  ομάδα ( U-14) του Ατρόμητου για τρεις ημέρες και άφησαν άριστες εντυπώσεις  στο προπονητικό τίμ του Ατρόμητου .
Εδώ να αναφέρουμε ότι η U-14 έχει τρείς ομάδες !!!! την Α την Β και την Γ.  
Με τέτοιο Ατρόμητο πρόεδρο πώς να μην είσαι Ατρόμητος;
Ν.Μερτύρης, Αν.Λαλούσης και Ελ.Περγκεγκάι 
Σε συζήτηση πού είχαν οι προπονητές του Ατρόμητου με τον προπονητή της Ερμιονίδας Θανάση Στάικο ζήτησαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να μετακομίσουν στην Αθήνα και μάλιστα να ξεκινήσουν προετοιμασία αρχές Αυγούστου με το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Όμως οι προπονητές του Ατρόμητου γνωρίζοντας ότι είναι μικρής ηλικίας οι ποδοσφαιριστές πρότειναν στον Θανάση Στάικο να μείνουν σι ποδοσφαιριστές στην Ερμιονίδα και να ανεβαίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην ομάδα του Ατρόμητου όπου θα αγωνιστούν σε 10-12 αγώνες αλλά και σε δύο τουρνουά που θα λάβει μέρος η ομάδα την περίοδο των Χριστουγέννων και την περίοδο του Πάσχα.
Τώρα για το πιός δρόμος θα επιλεγεί αυτό θα το αποφασίσουν οι οικογένειες των νεαρών ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με τον Θανάση Στάικο.
Επίσης να αναφέρουμε ότι μαζί με τους Νίκο Μερτύρη και Ελιάνο Περγκεγκάι ήταν να πάει και ο νεαρός τερματοφύλακας της Ερμιονίδας Αναστάσιος Λαλούσης όμως λόγω της απουσίας του προπονητή τερματοφυλάκων του Ατρόμητου το ραντεβού μετατέθηκε για τις αρχές της νέας αγωνιστικής περιόδου , περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates