Social Icons

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ιωσήφ Μερτύρης : "θα είμαστε παρόντες σε όλα τα προβλήματα όλων των σωματείων του νομού μας, στηρίζοντας το αργολικό ποδόσφαιρο,

Για τις διεξαχθείσες εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών
Σωματείων Αργολίδας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Βασίλη Σιδέρη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, καθώς και όλα τα σωματεία που με ψήφισαν για την επανεκκίνηση του Αργολικού Ποδοσφαίρου που, με όποιο τίμημα, υποσχόμαστε να κάνουμε πράξη.

Ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη νιώθω απέναντι στην ομάδα του ΄Παναργειακού΄ που με πρότεινε και με στήριξε, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι δεν ξεχνούν όλοι την προσφορά μου στο αργολικό ποδόσφαιρο καθώς και στα σωματεία της επαρχίας της Ερμιονίδας ΄Ποσειδώνα Διδύμων΄ και ΄Πορτοχελιακό΄ που, παρά τις όποιες πιέσεις, με τίμησαν με την ψήφο τους.

Οι εκλογές διεξήχθησαν σε πάρα πολύ σκληρό κλίμα, λόγω της ιδιαίτερης σημασίας τους, καθώς είναι δύσκολο να απαλλαγείς από το πολύχρονο κατεστημένο, και τα ευτράπελα που έλαβαν χώρα ήταν πολλά. Κάποιοι έχουν κολλήσει στη λέξη «μπαχαλάκηδες», εάν όμως έβλεπαν σαν ουδέτεροι παρατηρητές τη συνέλευση αυτή θα ήταν η πρώτη λέξη που θα ερχόταν στο μυαλό τους.                 Η Γ.Σ. δεν κινήθηκε αυστηρά βάσει προγράμματος και ο πρόεδρός της επέτρεψε αυτή να εξελιχθεί σε λαϊκό δικαστήριο, βγάζοντας 3 σωματεία της παράνομα, τη στιγμή που o ίδιος τους είχε αποστείλει προσκλήσεις ώστε να παραβρεθούν στη συνέλευση.       
      
Επίσης για έναν και μόνο υποψήφιο κατέβηκαν στον τόπο διεξαγωγής της Συνέλευσης σύσσωμες οικογένειες, με αρραβωνιαστικούς, με φίλους, με αντιδημάρχους και άρχοντες του τόπου οι οποίοι προσπάθησαν, χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται στο ποδόσφαιρο, να στηρίξουν τον ένα ή τον άλλο υποψήφιο, με οποιοδήποτε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο. Προσωπικά τους ευχαριστώ για αυτήν τους την προσπάθεια, διότι αυτοί ξέρουν καλά ότι όπου στηρίζω εγώ καταφέρνω να είμαι νικητής, ενώ όπου στηρίζουν εκείνοι είναι με τους χαμένους.

Όσο για ορισμένους νεοπροέδρους ερασιτεχνικών σωματείων πρέπει να καταλάβουν πως σεβόμαστε την ιστορία της ομάδας που εκπροσωπούμε και πάνω από όλα τη δημοκρατία. Η δημοκρατία ορίζει πως το Δ.Σ. αποφασίζει για το πώς κάθε ομάδα θα πράξει, όχι μόνο σε εκλογές αλλά και σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει. Δεν λειτουργούμε παραγοντικά για το συμφέρον μας ή για τα προσωπικά μας ρουσφέτια. Τιμούμε και σεβόμαστε τους ανθρώπους που μας πλαισιώνουν στο Δ.Σ. και τις δημοκρατικές αξίες.
Κλείνοντας, όσον αφορά εμένα και το συνδυασμό του Βασίλη Σιδέρη θα είμαστε παρόντες σε όλα τα προβλήματα όλων των σωματείων του νομού μας, στηρίζοντας το αργολικό ποδόσφαιρο, τόσο σε επίπεδο πρωταθλημάτων όσο και σε επίπεδο υποδομών για τα μικρά παιδιά, τους νεαρούς αθλητές που αμερόληπτα αγαπούν το ωραιότερο σπορ του πλανήτη, το ποδόσφαιρο.

Μετά τιμής,

Ιωσήφ Μερτύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates