Social Icons

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Με πρωταγωνιστές τον L.Bajer και Β.Χριστόπουλο πού πέτυχαν πέντε γκολ η Κορωνίδα κέρδισε τον Ποσειδώνα Διδύμων6-1.




Έκανε το ντέρμπι περίπατο η
Κορωνίδα Κοιλάδας  κερδίζοντας τον Ποσειδώνα Διδύμων με το εντυπωσιακό σκορ 6-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Lukas Bajer ο οποίος σε 12 λεπτά πέτυχε τρία γκολ  από το 65΄λεπτό έως το 77. Επίσης από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των γηπεδούχων ήταν ο Βαγγέλης Χριστόπουλος ο οποίος πέτυχε και αυτός δύο τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο πέτυχαν ένα ωραίο γκολ στο 13΄με τον Μπροδήμα δημιούργησαν φάσεις αλλά η φάση πού πιστεύουμε πως θα κράταγε την ομάδα του Ποσειδώνα μέσα στο παιγνίδι έγινε το 52΄όταν ο Αντωνόπουλος μόνος του με τον Λάσκαρη έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του . Με την επίτευξη  του τρίτου γκολ των γηπεδούχων στο 65 η ομάδα κατέρρευσε και ή ήττα ήρθε φυσιολογικά.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 13′ λεπτό ο Μπροδήμας  με ψηλοκρεμαστό σουτ ύστερα από πάσα του Κέλλη έκανε το . 0-1

Στο 42′ λεπτό σε σουτ του Στ. Μπάζου από δεξιά , ο Χρήστου δεν συγκράτησε τη

μπάλα και ο Χριστόπουλος στην επαναφορά έκανε το 1-1.

Στο 44′ λεπτό κόρνερ του Bajer από αριστερά  καρφωτή κεφαλιά του Κοροντίνη  απέκρουσε ο Χρήστου με διπλή προσπάθεια.

Στο 45′ λεπτό από κόρνερ του Bajer από αριστερά  κεφαλιά του Χριστόπουλου στο  αριστερό  κάθετο δοκάρι του Χρήστου.

Στο 48′ λεπτό από σέντρα του Σαγκατέλοφ από δεξιά , ο Στ. Μπάζος έπιασε εκπληκτική κεφαλιά και ο Χρήστου πετάχτηκε στην δεξιά του γωνία στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε από αριστερά ο Bajer  η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Βιρβίλης με εκπληκτική κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. 2-1.

Στο 52′ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για για τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 2-2 όταν ο Κέλλης έβγαλε μόνο του με τον Λάσκαρη τον Αντωνόπουλο το πλασέ του επιθετικού του Ποσειδώνα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων..

Στο 55′ λεπτό από σέντρα-σουτ του Μπροδήμα ο Βιρβίλης πρόλαβε την τελευταία στιγμή πριν η μπάλα φτάνει στον Μέλση.

Στο 65′ λεπτό μπαλιά του Cojocaru από δεξιά ο Bajer βγήκε μόνος του με τον Χρήστου και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1.

Στο 74′ λεπτό  μπαλιά του Bajer από αριστερά  στον Τασσιόπουλο αυτός είδε τον Χριστόπουλο σε θέση βολής πού σούταρε , η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Προσύλη και πήγε στο δίχτυα για να γίνει το 4-1.

Στο 77′ λεπτό από μπαλιά του Σαγκατέλοφ, ο Bajer με αριστερό  σουτ έκανε το 5-1.

Στο 81′ λεπτό ο Σαγκατέλωφ έφυγε από δεξιά μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι όπου ο Bajer καραδοκούσε και με πλασέ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του  Χρήστου κάνοντας το τελικό 6-1.

Κορωνίδα Κοιλάδας  (Γ.Χορμής): Λάσκαρης, Αλεξανδρής (76′ Κ. Μπάζος), Κουτσαύτης, Βιρβίλης, Τασιόπολος, Μέγας, Κοροντίνης (46′ Σαγκατέλοφ), Στ. Μπάζος  (57′ Γιαννακόπουλος), Χριστόπουλος, Bajer, Cojocaru.


Ποσειδώνας Διδύμων  (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου (86′ Σερέτης), Μπροδήμας, Αποστόλου (69′ Ε.Προσίλης .), Κοτσοβός, Α. Κονδύλης . (86′ Οικονομόπουλος), Μ.Tresa, Κέλλης,Σ. Κονδύλης , Μέλση, Αντωνόπουλος, Α.Tresa.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates