Social Icons

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Αυτοκτόνησε ο Ποσειδώνας Διδύμων στο Δρέπανο Αντί για 0-5 έφερε 4-4.


Δεν ήταν αρκετό το χατ τρικ του Κέλλη να πάρει ο Ποσειδώνας το τρίποντο.....



Σε ένα αγώνα διαφήμιση για το ποδόσφαιρο
ο Πανασιναικός και ο Ποσειδώνας κάτω από συνεχή βροχή πρόσφεραν ωραίο θέαμα και αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 4-4. Ο Ποσειδώνας στον συγκεκριμένο αγώνα έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν δημιούργησε σωρεία ευκαιριών στην επίθεση όμως είχε πολλά αμυντικά προβλήματα πού του κόστισαν.
Στο 14’ λεπτό ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε φάουλ από το ύψος της περιοχής και η μπάλα αποκρούστηκε από την ρίζα του δεξιού  κάθετου δοκαριού  του Πιτσά.
Στο 17’ λεπτό  ο Κέλλης από αριστερά  με «λόμπα» πέρασε την μπάλα πάνω από τον Πιτσά πού έκανε άστοχη έξοδα και άνοιξε το σκορ για τον Ποσειδώνα. 0-1.
Στο 27’ λεπτό σε φάση καρμπόν με το πρώτο γκολ αλλά από την δεξιά πλευρά  ο Κέλλης  έκανε το  0-2.
Στο 34΄ λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 0-3 όταν ο Μπροδήμας έκανε παράλληλη σέντρα προς της εστία του Πιτσά και ο Hida δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
 Στο 42΄ λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα όταν ο Μπροδήμας έφυγε από δεξιά την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στο ύψος της περιοχής και ο M.Tresa με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στην συγκεκριμένη φάση ο μέσος του Ποσειδώνα θα μπορούσε να είχε ξαναδώσει την μπάλα στον Μπροδήμα ο οποίος ήταν μόνος του με την εστία.
Στο 52΄λεπτό ωραίος συνδυασμός Βλαντούση –Γιαννόπουλου ο οποίος πέρασε την μπάλα στον Temelcov πού μέσα από ένα όμιλο αμυντικών του Ποσειδώνα μείωσε σε 1-2.
Στο 54΄λεπτό ο M.Tresa με γυριστό σουτ  έφερε την μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων και εκεί ο Κέλλης πρόλαβε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων αλλά η κεφαλιά πού έκανε έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Όταν όμως δεν βάζεις το γκολ ο «άγραφος» νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι το δέχεσαι.
Στο 55’ λεπτό μετά από βαθιά  σέντρα από τους παίκτες των γηπεδούχων , ο Χρήστου βγήκε να διώξει στο ύψος της περιοχής, εκεί έπιασε «αέρα» και ο Καραβιάς πού καιροφυλακτούσε με πλασέ έκανε το  2-2.
Στο 67΄λεπτό ο M.Tresa ανέτρεψε τον Κωστόπουλο και το ολοκάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ με πέναλτι ο Καραβιάς 3-2.
Στο 70’ λεπτό ο Κέλλης πρόλαβε στην έξοδο τον Γιάνσεν, κάνοντας το  2-3 και πετυχαίνοντας το πρώτο του χατ τρικ με την ομάδα του Ποσειδώνα.
Στο 78΄ λεπτό ο Γιάνσεν έδιωξε με γρθιές απευθείας εκτέλεση φάουλ του A.Tresa από αριστερά.
Στο 89’ λεπτό κεφαλιά του Μαρκάκη έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χρήστου.
Στο 92’ λεπτό ο Αντωνόπουλος με αριστερό  δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση  από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ύστερα από μπαλιά του A.Tresa έκανε  το 3-4.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ποσειδώνας θα έφευγε με το «χρυσό» διπλό από το Δρέπανο ο Σαρακινιώτης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο τέταρτο  λεπτό ( 94΄)  των καθυστερήσεων με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι ύστερα από κόρνερ του Toppali έκανε το τελικό  4-4.
Πανασιναϊκός (X. Σταυρόπουλος ): Πιτσάς (49’ λ.τρ Γιάνσεν.), Κωστόπουλος, Κονίδας (78΄Φαναρίσιος), Καββεζός, Σαρακινιώτης, Temelkov , Toppali, Καραβιάς, Γιαννόπουλος, Μαρκάκης, Βλαντούσης
Ποσειδώνας Διδύμων (N.Μητροσύλης ): Χρήστου, Μπροδήμας, Μούγιος, Κοτσοβός, Αποστόλου, M.Tresa Κέλλης, Δ.Προσίλης  (46’ Σ. Κονδύλης ), A.Tresa, Αντωνόπουλος, Hida (74’ A.Κονδύλης.)

Πηγή  : https://sport.argonafplia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates