Social Icons

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΦΙΜΠΑ Πήγασος : Επιστολή διαμαρτυρίας προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης



Επιστολή διαμαρτυρίας προς την Ελληνική
Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απέστειλε ο ΦΙΜΠΑ Πήγασος  διαμαρτυρόμενος για την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής των αγώνων της Β' φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων από 6-8 Μαΐου στις 12-14 του ίδιου μήνα πού θα γίνει στην Ερμιόνη
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγρίνιο 22/4/2016
Αρ. Πρωτ.: 19

Προς
Ε.Ο.Κ.
(Ελληνική Ομοσπονδία
Καλαθοσφαίρισης)

                                                                                                                   (υπόψη κ Γολέμη)

Με την γνωστοποίηση της αλλαγής της ημερομηνίας διεξαγωγής της Β. Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων του Β΄ ομίλου, όπου συμμετέχει και η ομάδα μας, έχουμε να σας αναφέρουμε τα εξής;
Η πρώτη σκόρερ της ομάδας μας, Τασούλη Παναγιώτα, καθώς και άλλες δύο παίκτριες, την Παρασκευή 13/5/16, το Σάββατο 14/5/16 και την Κυριακή 15/5/16, συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας Γαλλικού και Αγγλικού πτυχίου.
Το σύνολο των παικτριών επιθυμεί να προετοιμαστεί για τις ενδοσχολικές εξετάσεις μιας και πρόκειται για εξαιρετικές μαθήτριες.
Ο προπονητής της ομάδας είναι και Διευθυντής μεγάλης Σχολικής Μονάδας στο Αγρίνιο και αδυνατεί, ιδιαίτερα τις συγκεκριμένες ημερομηνίες να απουσιάσει από την υπηρεσία του. Επίσης ο β΄ προπονητής είναι εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής σε Δημοτικό Σχολείο  και  αδυνατεί να πάρει άδεια, αμέσως μετά τις διακοπές.
Τέλος γονείς που επιθυμούσαν να συνοδεύσουν την ομάδα, αδυνατούν να το κάνουν μιας και την επόμενη ακριβώς Δευτέρα ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις οπότε ο οικογενειακός τους προγραμματισμός δεν τους  το επιτρέπει.
Για τους παραπάνω λόγους και επικαλούμενοι την αρχή της ίσης αντιμετώπισης και μεταχείρισης, παρακαλούμε να επανεξετάσετε την αλλαγή ημερομηνίας  διεξαγωγής των αγώνων, όταν μάλιστα γνωρίζουμε ότι αυτό είναι αίτημα και άλλων ομάδων του ομίλου.
Καλό πάντως θα ήταν να μαθαίναμε τους λόγους αλλαγής από την αρχική ημερομηνία που είχαν προγραμματισθεί οι αγώνες.
Βέβαιοι για το δίκιο του αιτήματός μας και γνωρίζοντας την ευαισθησία  με την οποία αντιμετωπίζετε τέτοια ζητήματα αρχών, παρακαλούμε για την δικαίωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates