Social Icons

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ 4-1




Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα  του Ο.Φ. Ηλιοκάστρου  μετατρέποντας σε
υγιεινό περίπατο στην Ερμιόνη  την εντός  έδρας αναμέτρηση με την Θύελλα Λιμνών  και κατέκτησε τα ην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στην Α2  κατηγορία Αργολίδας ( 2ος όμιλος) μία αγωνιστική πριν το φινάλε , αφού η διαφορά με τον δεύτερο Ποσειδώνα Πόρου είναι στους πέντε βαθμούς.  

Το φιλμ

Στο 4’ λεπτό δυνατό σουτ του Κατσάβελα απέκρουσε εύκολα ο Ορφανός.

Στο λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Freitas η μπάλα καρφώθηκε στο αριστερό «γαμα» του Ορφανού ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0.

Στο 24’ λεπτό ο Ορφανός απέκρουσε δύσκολα φάουλ του Freitas και στην επαναφορά ο Η Δαγρέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. 
Στο 28’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Freitas η μπάλα με την βοήθεια του αέρα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Στο 28’ λεπτό ο Freitas αντικαταστάθηκε από τον Μπαλή λόγω τραυματισμού.

Στο 45’ λεπτό λάθος των αμυντικών ο Μπαλ΄΄ης μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή και σούταρε πάνω από τα δοκάρια .

Στο 51’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ όταν απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοξίδη απέκρουσε ο Ορφανός και στην επαναφορά ο Ζαραφωνίτης με πλασέ έκανε το 3-0.

Στο 56’ λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δ.Μελέτη  η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Σαλογιάννη.

Στο 67’ λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κοροντίνη η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ορφανού.

Στο 71 λεπτό σουτ του Μπαλή έξω από την περιοχή η μπάλα κτύπησε στον Κατεμή και έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Ορφανού σε κόρνερ.

Στο 70΄λεπτό ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛ όταν  σέντρα του Τζανή από αριστερά πλασέ του Κοροντίνη μέσα από την περιοχή και η μπάλα στα δίχτυα 4-0.

Στο 80 λεπτό ΓΚΟΟΟΟΛΛΛ  ο Αργύρης έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά και ο Ντά,κος με μία εκπληκτική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μειώνοντας σε 4-1. Αν αυτό το γκολ το είχε πετύχει επιθετικός θα ήταν από τα πιο όμορφα του αγώνα.
Στο 84' λεπτό ο Σαλογιάννης απογειώθηκε στο αριστερό "γάμα" της εστίας του αποκρούωντας σε κόρνερ δυνατό σούτ του Π.Παπαιωάννου.

Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Σαλογιάννης, Α.Δαγρές, Τζανής, Ντάκος,Η.Δαγρές, Φράγκος, ( 64’ Δορμπάρης), Κοξίδης, De Freitas, ( 28’ Μπαλής) Κοροντίνης, ( 84’ Ευσταθίου), Ζαραφωνίτης.

ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ : Ορφανός, Κατεμής, Δρέτσας, Δ.Μελέτης, Αργύρης, Παπανικολάου, Α.Κυμπούρης, ( 46΄Καραμάνος), Μπαστούνης( 37’ Π.Μελέτης), Βλάχος. Παπαιωάννου Χ., Κυμπούρης Π.( 72’ Καμπόσος Μιχ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates