Social Icons

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ Π.Α.Ε.-ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 1-1


Σε φιλικό αγώνα πού έγινε στο Κρανίδι το Σάββατο ( 02/08/2014) Ερμιονίδα και Ερμής Κιβερίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Ήταν ο
πρώτος αγώνας και των δύο ομάδων εν όψι των δύσκολων υποχρεώσεων τους σε football league και Γ Εθνική αντίστοιχα. 
Ο Ερμής Κιβερίου ήταν αυτός πού άνοιξε το σκορ στο 7 λεπτό του αγώνα με κεφαλιά του Δρυμούρα ύστερα από σέντρα του Ζίου από αριστερά για να ισοφαρίσει στο 27 λεπτό ο Ευθυμιάδης με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από ωραία μπαλιά του Τζανή. 
Κάποιες καλές φάσεις πού ξεχωρίσαμε ήταν στο 13 λεπτό όταν ο Τζανής έπιασε κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Κοζιώτη. Στο 25 λεπτό μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Μπουσινάκης σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Κοζιώτη  και στην επαναφορά ο Ευθυμιάδης μόνος του με το τέρμα πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια. Στο 29 λεπτό ο Πονηρός απέκρουσε σε δύσκολα  σε κόρνερ δυνατό σουτ του Κρίστο. Στο 64 λεπτό ο Κολόκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από ωραία σέντρα του Καραδέμητρου.Στο 65 λεπτό δυνατό σουτ του Pavicevic η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Κοζιώτη.
Διαιτητής ήτα ο Μακρής ( Αργολίδας)

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΠΑΕ : Πονηρός Μουσταφίδης, Σαμαράς,Λαζάρου  Τζανής Κιοσσές, Καπουράνης, Σχοινάς, Μπουσινάκης, Σκεντεράι, Ευθυμιάδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνιστικαν οι : Πουρής, Μουράτης, Παπανικολάου, Κολόκας, Ιαγωνίδης, Tape, Pavicevic,Svojic, Stojmirovic.,Λίτσης, Παρασκευόπουλος, Χατζησοφρωνίου, Γυφτοκώστας.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ : Κοζιώτης, Τζιέρης, Σταματέλος, Φίλης, Σελλής, Καλυβόπουλος, Ζίου, Δημακός, Σαρρής, Κρίστο, Δρυμούρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστικαν : Σωτηρόπουλος, Μαρίνης, Κάπλατζης, Βιρβίλης, Διαμαντής, Βαρβουλέτος, Καστρίτης, Victor Αιβαλιώτης.

Ο Δρυμούρας με κεφαλιά ανοίγει το σκορ στο 7'




Ο Ευθυμιάδης ύστερα από μπαλιά του Τζανή πλασάρει τον Κοζιώτη κι κάνει το 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates