Social Icons

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ :ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ



Οργάνωση για τα "σαλόνια" του επαγγελματικού ποδοσφαίρου....

Ψηφίστηκε η προσωρινή Διοίκηση που θα κινήσει τις διαδικασίες για την σύσταση της Π.Α.Ε. Ένωση Ερμιονίδας!

Στόχος η ομάδα να είναι λαϊκής βάσης.
Μίνιμουμ 300.000 Ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο.. Στα 10 Ευρώ ορίστηκε η τιμή της μετοχής.

Ρεπορτάζ: Κοσμάς Γεωργίου, Μίλτος Ιωαννίδης.

Τρία χρόνια μετά την ίδρυση της Ένωσης Ερμιονίδας και έπειτα από την φετινή εντυπωσιακή πορεία της ομάδας στην Γ Εθνική, (που συνοδεύτηκε από την
ΠΑΝΑΞΙΑ κατάκτηση του Πρωταθλήματος), εντείνονται οι οργανωτικές διεργασίες μιας και η ποδοσφαιρική σαιζόν 2014-2015 θα βρει την ομάδα της Ερμιονίδας να αγωνίζεται στα "σαλόνια" του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στο Νότιο όμιλο της Football League (Β Εθνική)!
Στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιουνίου στο κτίριο "Συγγρού" στην Ερμιόνη, έγιναν γνωστές οι προϋποθέσεις αλλά και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν --στο προσεχές διάστημα-- ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.
Ο Απερχόμενος Πρόεδρος κ. Ιωσήφ Μερτύρης, ενημέρωσε αναλυτικά για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν τους μετέχοντες στην Γενική Συνέλευση και ακολούθησε ενδιαφέρον διάλογος με προτάσεις που είχαν γνώμονα την καλύτερη δυνατή οργάνωση και πορεία της ομάδας.
Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.), το μίνιμουμ μετοχικό κεφάλαιο που πρέπει να συγκεντρωθεί είναι της τάξης των 300 χιλιάδων Ευρώ.
Στη Γενική Συνέλευση ψηφίστηκε η τιμή της κάθε μετοχής να είναι στα 10 (δέκα) Ευρώ με στόχο η ομάδα να είναι λαϊκής βάσης.
Παράλληλα ψηφίστηκε ομόφωνα και η επταμελής προσωρινή διοίκηση που θα αναλάβει να υλοποιήσει την σύσταση της Π.Α.Ε. Ένωση Ερμιονίδας.
Αξιοσημείωτο είναι ότι μεταξύ των επτά βρίσκονται οι Βαγγέλης Δημαράκης, Δημήτρης Πάλλης και Ιωσήφ Μερτύρης που είχαν διατελέσει πρόεδροι της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια. 
Από την μέρα δηλαδή της ίδρυσης της!
Παράλληλα να προσθέσουμε ότι η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας.
Η προσωρινή Διοίκηση, πιστεύει ότι οι φίλαθλοι που αγαπούν την ομάδα της Ερμιονίδας, θέλουν να την δουν να πρωταγωνιστεί και στην Football League.
Γι αυτό και πιστεύει ότι οι μετοχές θα γίνουν ανάρπαστες από την λαϊκή της βάση! 

Αναλυτικά η προσωρινή Διοίκηση:

1.Ιωσήφ Μερτύρης (πρόεδρος)
2.Δημήτρης Πάλλης (Αντιπρόεδρος)
3.Αργύρης Λυμπερόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος)
4.Δημήτρης Κοτσοβός (Μέλος)
5.Άρης Γούτος (Μέλος)
6. Βαγγέλης Δημαράκης (Μέλος)
7.Φραντζέσκος Δημαράκης (Μέλος)

***Στην έναρξη του μετοχικού κεφαλαίου, η προσωρινή διοίκηση θα ενημερώσει το φίλαθλο κοινό, σε ποια τράπεζα και σε ποιον λογαριασμό θα μπορεί να πραγματοποιήσει την αγορά των μετόχων.

 **********************************************************************************************

Επί την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τον χώρο πού έγινε η Γεν.Συνέλευση της Ερμιονίδας, το κτήριο Συγγρού.


 Άρχισε να χτίζεται το 1896 με χρήματα του εθνικού μας ευεργέτη Ανδρέα Συγγρού. Στέγασε για πολλά χρόνια το Δημοτικό Σχολείο. Τη δεκαετία του 1950 στο κτήριο λειτούργησε ο πρώτος κινηματογράφος της Ερμιόνης με την επωνυμία: “ΜΟΝ CINE”. Τις δύο τελευταίες δεκαετίες του 20ου αι. στο χώρο αυτό λειτούργησαν τμήματα του Γυμνασίου Ερμιόνης και στη συνέχεια του Δημοτικού Σχολείου Ερμιόνης μέχρι το 1999, οπότε λειτούργησε το νέο Γυμνάσιο – Λύκειο Ερμιόνης. Το 2004 ο Δήμος Ερμιόνης προχώρησε στην ανακαίνιση του κτηρίου και το 2007 μετά τη σύσταση του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία: «Πνευματικό Κέντρο Ερμιόνης» αποτέλεσε την έδρα του μέχρι το 2010. Στις αρχές του 2014 είχαμε νέα ανακαίνιση στους εσωτερικούς χώρους του κτηρίου από το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας – Αλληλεγγύης – Πολιτισμού & Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας. Σήμερα αποτελεί ένα σύγχρονο πολιτιστικό κέντρο, στο οποίο πραγματοποιούνται κατά τους χειμερινούς μήνες, όλες οι εκδηλώσεις του δήμου και των συλλόγων της Ερμιόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates