Social Icons

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΚΑΙ " ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΧΑ" ΕΠΑΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΕΛΠΙΔΑ"



Σε φιλικό αγώνα ( τον τελευταίο της για την φετινή αγωνιστική περίοδο) η Ένωση Ερμιονίδας κέρδισε την ομάδα "Φίλοι βαζέχα" με σκορ 4-2. Ήταν ένας αγώνας πού έγινε για την
οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΊΔΑ .
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Ερμιονίδας με σκορ 4-2.
Το σκορ άνοιξε στο 15 λεπτό με πλασέ του Κιοσσέ μέσα από την περιοχή. Δύο λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 31 λεπτό ο Σχοινάς με νέο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με νέο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 55 λεπτό πάλι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με εκ΄τελεση πέναλτι μείωσε σε 3-2 για να κλείσει το σκορ στο 70 λεπτό ο Σαμαράς όταν βρέθηκε από αριστερά  πλάγια και με 'ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Κώστας Ιωαννίδης με βοηθούς τους Ανδρέα Αργυρόπουλο και Χρήστο Κατσώνη.

Για την Ερμιονίδα αγωνίστηκαν οι : Κραβαρίτης, Ππανικολάου, ποδ.υπο δοκιμή, Κολόκας, Μπολάνος !!!!!!!! , Κιοσσές, Μαυρόπουλος, Συμελίδης, Σχοινάς, Μπούρας, Βλαχόπουλος.
Επίσης αγωνίστηκαν όλοι οι Δήμας, Καρατάσος, Τζιέρης, Τσώνης, Μουκίδης, Παπασταύρου, ένας ακόμα υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής και ο Γιώργος Στεργίου.

Για τους φίλους Βαζέχα αγωνίστηκαν οι :Γκαλίνοβιτς, Αποστολάκης, , Βαζ΄εχα, Τζωρτζόπουλος, Αμανατίδης ( αρχηγός του Ηλισιακού), Κακλαμάνος, Τριποτσέρης ( ποδ. ΟΦΗ), Στάθης ( ποδ. ΟΦΗ) , Δημ. Παπαδόπουλος ( Ατρ.Αθηνών), Μπασινάς , Παπασταθόπουλος ( Πανναξιακός).
Επίσης αγωνίστηκαν οι : Γεωργακάκης, Αθανασόπουλος ( ποδ. Αχαρναικού), 

Πρίν από την έναρξη του αγώνα οι ακαδημίες της Ερμιονίδας έπαιξαν μεταξύ τους οικογενειακο΄διπλό δίνοντας το δικό τους χρώμα στην εκδήλωση.
Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν ανταλλαγές αναμνηστικών από τις δύο ομάδες . 

Το ποσό πού συγκεντρώθηκε είναι 3000 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates